• Úspech v súťaži ZENIT v programovaní v kategórii Grafik - Siker a ZENIT programozási verseny Grafikus kategóriájában

          • Na krajskom kole 37. ročníku súťaže ZENIT v programovaní v kategórii Grafický dizajnér Tamás Csanda (IV.A) získal 1. miesto. Tohtoročný sútaž sa uskutočnila v online forme, kde na vypracovanie úlohy súťažiaci mali 4 hodiny.

            Treba zdôrazniť, že týmto výsledkom Tamás Csanda 4x získa môžnosť vybojovať prvé miesto v celoštátnom kole.

            K mimoriadnému úspechu srdečne gratulujeme!

             

            Csanda Tamás (IV.A) az 1. helyen végzett a ZENIT programozási verseny 37. évfolyamának kerületi fordulóján Grafikus dizájner kategóriában. A verseny az idén online formában valósult meg, ahol a feladatok kidolgozására a versenyzőknek 4 óra állt a rendelkezésére.

            Ki kell emelni, hogy ezzel Csanda Tamásnak 4x is megnyílt az út az országos első hely megszerzésére!

            Tanulónk kiemelkedő eredményeihez szívből gratulálunk!

          • Deň otvorených dverí/Nyílt nap

          • Ani tento rok nevznecháme Deň otvorených dverí. Uskutoční sa v online priestore 16. decembra o 10.00 (prevažne pre žiakov a výchovných poradcov) a o 17.00 (prevažne pre rodičov). Účasť je viazaná na registráciu spojenú s poskytnutím emailovej adresy, na ktorú pošleme link a inštrukcie ako sa pripojiť. Registrácia: https://forms.gle/Y2DuRFKBuadGhMXi8

            Idén sem maradhat el hagyományos nyílt napunk! A helyzetre való tekintettel rendhagyóan az online térben tartjuk 2020. december 16-án 10.00 órától (főleg diákoknak, nevelési tanácsadóknak) és 17 órától (főleg szülőknek). A részvétel regisztrációhoz kötött, a megadott adatokat csak a nyílt nappal összefüggő tájékoztatás céljából használjuk, a jelentkezési határidőt követően töröljük. Az eseményhez a Google Meet szolgáltatását használjuk. Az esemény előtt mindenki regisztrációs e-mail címére kapja meg a csatlakozási adatokat.

            A továbbiakban folyamatosan jelentetünk meg iskolánkkal kapcsolatos információkat, videókat hivatalos facebookos oldalunkon. Kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel híreinket! A Pázmány Péter Gimnázium igazgatósága és diáktanácsa